C.S.R.G. VERA EN SSR-REÜNISTENKRING GRONINGEN

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

 

Het protocol voor het bezoeken van de bijenkomsten van de VERA-reünistenkring

U moet natuurlijk veilig onze bijeenkomsten kunnen bezoeken. Daarom gelden een aantal bijzondere regels gebaseerd op de richtlijnen van de rijksoverheid en in overleg met de beheerder van het Gorechthuis, de heer Veling opgesteld.

Wat de overheidsrichtlijnen betreft: voor de toegang tot een bijeenkomst is een gezondheidscheck noodzakelijk. Bij een bijeenkomst mogen maximaal 30 personen, aanwezig zijn.

1) Capaciteit:

Door verwijdering van de tussenwand kunnen we gebruik maken van de voor- en achterzaal. Dit betekent dat in de zaal, uitgaande van de verplichte 1,5 meter afstand, 40 leden een plaats kunnen vinden. Om te voorkomen dat u vanwege overtekening (het maximum is 30 personen) de deur gesloten vindt, dient u een plaats te reserveren. De plaatsen worden toegewezen in volgorde van aanmelding. Het adres van aanmelding is dat van amice Tabe Riedstra, emailadres: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . De procedure is eenvoudig: U leest op de computer de uitnodiging, U drukt op de antwoordknop en schrijft “ja, ik kom” ofwel “ja, wij komen" en u vermeldt de namen van degene(n) die komen met een telefoonnummer en het e-mailadres. De tijd wordt automatisch geregistreerd. Als U geen e-mailadres aan ons hebt gegeven en dus de uitnodiging per post ontvangt kunt U zich telefonisch aanmelden via Tabe’s telefoonnummer 06 380 897 57. Alleen wanneer zich te veel bezoekers hebben aangemeld krijgen zij die ’teveel’ zijn bericht terug.

2) Inloop:

- Met inachtneming van de 1,5 meter ten opzichte van elkaar, wacht U voor de ingang van het huis tot u wordt binnengelaten. (Er is op de straat geen 1,5 m. markering aangebracht.)

- In de hal tekent u een presentielijst met vermelding van uw telefoonnummer en eventueel uw e-mailadres (tbv het eventuele GGD-onderzoek.)

- Bij de ingang wordt de gezondheidscheck gedaan; dat wil zeggen: u verklaart dat u in de afgelopen 24 uur geen benauwdheids- en/of gezondheidsklachten hebt gehad en ook geen koorts, hoest en reuk- en/of smaakverlies hebt gehad. 

- U maakt gebruik van een van de zeepdispensers die op de tafels gereed staan.

- De garderobe is gesloten.

- Vervolgens loopt u voor Uw consumptie naar de balie

- En u wordt naar uw zitplaats in de zaal geleid, waar u uw jas kwijt kunt op de rugleuning van uw stoel.

(Een van de bestuursleden begeleidt u op dit traject.)

3) Mondkapje:

- Het Gorechthuis wordt betreden met een mondkapje.

- Het mondkapje kan worden afgelegd als U zit.

- Zodra U Uw zitplaats verlaat doet U het mondkapje weer op.

4) De zaal en het verloop van de bijeenkomst:

- De tafels zijn grondig schoongemaakt en de ventilatie is in orde

- De bijeenkomst verloopt op de gebruikelijke wijze met gebruikmaking van de vaste en de mobiele microfoon. Bij overhandiging aan de volgende spreker dient de eerste spreker de microfoon met een daartoe beschikbaar doekje te reinigen.

- In de pauze dient u in tegenstelling tot het gebruik onder het Veling-regiem, de consumptie af te halen bij de balie onder nadere aanwijzing van de voorzitter. Via een andere route keert u terug naar uw zitplaats.

5) Vertrek:

- De nazit komt helaas te vervallen.

- De voorzitter geeft - onder zijn aanwijzing - de gelegenheid tot vertrek. Bij vertrek kunt u weer van de zeepdispensers gebruik maken.

- Met inachtneming van de regels verlaat u het gebouw.