C.S.R.G. VERA EN SSR-REÜNISTENKRING GRONINGEN

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

reunie sambo klein 

 

 12e Lustrum van Sambo 1958-2018

donderdag 25 oktober 2018 in Groningen

 

Op 27 september a.s. is het zestig jaar geleden dat de VERA-jaarclub SAMBO ontstond. Dit twaalfde lustrum, waarvoor alle jaargenoten worden uitgenodigd, wordt gevierd op donderdag 25 oktober 2018 in Groningen. De dag wordt voorbereid door Albert Nieman en Jan Kolkman. Zij stellen de volgende dagindeling voor:

11.00   Ontvangst met koffie/thee/..?.. in Stadscafé ’t Feithhuis, Martinikerkhof 10.

12.30   Lunchbuffet in La Place op de bovenetage van Grote Markt 21 ( vroeger V&D).

14.30   Rondwandeling door de binnenstad o.l.v. amice Pieter Bootsma ( VERA-jaar 1959). Op enkele locaties zal hij de schrijver Willem Frederik Hermans in herinnering brengen. Deze was zestig jaar geleden aan de RUG een spraakmakende docent fysische geografie. Als aandenken aan deze wandeling en aan ons 12e lustrum zal een speciaal Hermans-boekje worden uitgereikt.

Destijds waren er meer spraakmakende docenten. Mocht je daaraan herinneringen hebben, schrijf die dan op een A4-tje en mail dat uiterlijk 1 oktober 2018 naar  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Tijdens het lustrum kunnen we die herinneringen, als bijdrage aan het tijdsbeeld van zestig jaar geleden, dan samen delen.

15.45   Theepauze in of bij het Academie-gebouw aan de Broerstraat.

16.45   Rondleiding door het VERA-pand, Oosterstraat 44, met aansluitend een borreluurtje in de kelderbar. ( VERA is nu: Club for the International Pop Underground .)

18.00   Formele afsluiting.

 

Behalve jaargenoten, zijn ook partners en eventuele begeleiders van harte welkom.

Alle natjes en droogjes ( behalve bij de ontvangst) zelf afrekenen.

Om de kosten te dekken zal tijdens de lustrumdag van elke deelnemer € 25 worden gevraagd.

In september zal het definitieve programma op deze website worden geplaatst.

Aanmelding voor 1 oktober 2018 via het email-adres van Jan ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ), met een CC naar Albert  ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ).